Cibeunying Kidul, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cibeunying Kidul

Peta lokasi Kacamatan Cibeunying Kidul
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 5,25 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 109.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cibeunying Kidul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png