Cibeureum, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cibeureum

Peta lokasi Kacamatan Cibeureum
Propinsi Jawa Kulon
Kota Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cibeureum nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png