Lompat ke isi

Cibinong, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cibinong
Peta
Peta lokasi Kacamatan Cibinong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega235,47 kilométer pasagi
Pangeusi59.784 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.20

Cibinong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]