Cibiru, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cibiru

Peta lokasi Kacamatan Cibiru
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,32 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 70.300 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cibiru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png