Cibogohilir, Pléréd, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibogohilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPléréd

Cibogohilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg