Cibogohilir, Pléréd, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibogohilir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Pléréd

Cibogohilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg