Cibuniwangi, Banjarharjo, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cibuniwangi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Brebes
Kacamatan Banjarharjo

Cibuniwangi nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Banjarharjo, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)