Cidadap, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cidadap

Peta lokasi Kacamatan Cidadap
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,11 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 58.700 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cidadap nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png