Cidaun, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cidaun

Peta lokasi Kacamatan Cidaun
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 295,51 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 66.729 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Cidaun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates Kacamatan Cidaun nyaéta , ti Belah

Kaler: Ciwidey, Pangalengan Kab, Bandung;

Kulon : Kacamatan Sindang Barang anu masih sakabupatén jeung Cidaun;

Wetan : walungan Cilaki atawa jeung Kacamatan Ranca Buaya kabupatén Garut;

Kidul : Samudera Hindia

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png