Cidaun, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cidaun

Peta lokasi Kacamatan Cidaun
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Cidaun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates Kacamatan Cidaun nyaéta , ti Belah

Kaler: Ciwidey, Pangalengan Kab, Bandung;

Kulon : Kacamatan Sindang Barang anu masih sakabupatén jeung Cidaun;

Wetan : walungan Cilaki atawa jeung Kacamatan Ranca Buaya kabupatén Garut;

Kidul : Samudera Hindia

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png