Cidaun, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cidaun
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega295,51 Kilométer pasagi
Pangeusi66.729 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.23

Cidaun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates Kacamatan Cidaun nyaéta, ti Belah

Kaler: Ciwidey, Pangalengan Kab, Bandung;

Kulon : Kacamatan Sindang Barang anu masih sakabupatén jeung Cidaun;

Wetan : walungan Cilaki atawa jeung Kacamatan Ranca Buaya kabupatén Garut;

Kidul : Samudera Hindia

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]