Cigugur Girang, Parongpong, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cigugur Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanParongpong

Cigugur Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parongpong, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.