Cihideung, Parongpong, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cihideung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanParongpong

Cihideung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parongpong, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg