Cihideung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cihideung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.78.01
Désa/kalurahan-

Cihideung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.