Cihideung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Cihideung
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Cihideung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



 t·s·é 

Kota Tasikmalaya, Jawa Barat

Lambang Kota Tasikmalaya.jpg

Kacamatan: Cibeureum | Cihideung | Cipedes | Indihiang | Kawalu | Mangkubumi | Tamansari | Tawang



Nuvola filesystems folder home.png