Cihideung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cihideung

Peta lokasi Kacamatan Cihideung
Propinsi Jawa Kulon
Kota Tasikmalaya
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cihideung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png