Cikadu, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cikadu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega188,66 Kilométer pasagi
Pangeusi35.806 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetanjiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.26
Désa/kalurahan10

Cikadu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kalurahan/désa Cisaranten (Kodepos : 43284)
  2. Kalurahan/désa Kalapanunggal (Kodepos : 43284)
  3. Kalurahan/désa Mekarjaya (Kodepos : 43284)
  4. Kalurahan/désa Mekarlaksana (Kodepos : 43284)
  5. Kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 43284)
  6. Kalurahan/désa Padaluyu (Kodepos : 43284)
  7. Kalurahan/désa Sukaluyu (Kodepos : 43284)
  8. Kalurahan/désa Sukamulya (Kodepos : 43284)

Referensi[édit | édit sumber]