Cikadu, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikadu

Peta lokasi Kacamatan Cikadu
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 188,66 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 35.806 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan jiwa/km²
Kalurahan/désa 10


Cikadu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

  1. Kalurahan/désa Cisaranten (Kodepos : 43284)
  2. Kalurahan/désa Kalapanunggal (Kodepos : 43284)
  3. Kalurahan/désa Mekarjaya (Kodepos : 43284)
  4. Kalurahan/désa Mekarlaksana (Kodepos : 43284)
  5. Kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 43284)
  6. Kalurahan/désa Padaluyu (Kodepos : 43284)
  7. Kalurahan/désa Sukaluyu (Kodepos : 43284)
  8. Kalurahan/désa Sukamulya (Kodepos : 43284)

Referensi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png