Cikancung, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikancung

Peta lokasi Kacamatan Cikancung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 40,14 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 93.880 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cikancung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png