Cikarang Barat, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cikarang Barat

Peta lokasi Kacamatan Cikarang Barat
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 11


Cikarang Barat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Cikarang Barat wawatesan jeung Cibitung. Di Cikarang Barat loba pabrik ngadeg, nu kusabab éta loba karyawan ti sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu. Kawasan Industri MM2100 aya di wewengkon ieu.

Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu, di Cikarang Barat loba diséwakeun imah kos jeung kontrakan pikeun para karyawan. Sajaba ti éta, bisnis perumahan nu nyadiakeun imah ogé kacida payuna di dieu.


Nuvola filesystems folder home.png



 t·s·é 

Kabupatén Bekasi, Jawa Barat

Lambang Bekasi.jpg

Kacamatan: Babelan | Bojongmanggu | Cabangbungin | Cibarusah | Cibitung | Cikarang Barat | Cikarang Pusat | Cikarang Selatan | Cikarang Timur | Cikarang Utara | Kedungwaringin | Karangbahagia | Muara Gembong | Pebayuran | Sérang Baru | Sétu | Sukakarya | Sukatani | Sukawangi | Tambelang | Tambun Selatan | Tambun Utara | Tarumajaya