Cikarang Kulon, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Cikarang Barat, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikarang Barat

Peta lokasi Kacamatan Cikarang Barat
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bekasi
Camat -
Lega 53,69 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 278.237 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 11


Cikarang Barat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cikarang Barat wawatesan jeung Cibitung. Di Cikarang Barat loba pabrik ngadeg, nu ku sabab éta loba karyawan ti sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu. Kawasan Industri MM2100 aya di wewengkon ieu.

Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu, di Cikarang Barat loba diséwakeun imah kos jeung kontrakan pikeun para karyawan. Sajaba ti éta, bisnis perumahan nu nyadiakeun imah ogé kacida payuna di dieu.


Nuvola filesystems folder home.png