Cilangkap, Cipayung, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cilangkap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanCipayung

Cilangkap nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cipayung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg