Lompat ke isi

Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Ciledug
Peta
Peta lokasi Kacamatan Ciledug
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.02

Ciledug nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]