Cimahi Utara, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cimahi Utara

Peta lokasi Kacamatan Cimahi Utara
Propinsi Jawa Kulon
Kota Cimahi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cimahi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


</noinclude> </noinclude>


Nuvola filesystems folder home.png