Cimenyan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cimenyan

Peta lokasi Kacamatan Cimenyan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 53,08 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 119.360 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cimenyan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

 t·s·é 

Kabupatén Bandung, Jawa Barat

Lambang Kabupatén Bandung

Kecamatan: Arjasari | Balééndah | Banjaran | Bojongsoang | Cangkuang | Cicaléngka | Cikancung | Ciléngkrang | Cileunyi | Cimaung | Cimenyan | Ciparay | Ciwidéy | Dayeuhkolot | Ibun | Kertasari | Katapang | Kutawaringin | Majalaya | Margaasih | Margahayu | Nagrég | Pacét | Pameungpeuk | Pangaléngan | Paséh | Pasirjambu | Rancabali | Rancaékék | Solokan Jeruk | Soréang




Nuvola filesystems folder home.png