Cinambo, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cinambo

Peta lokasi Kacamatan Cinambo
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat Arif Saefudin
Lega 3,68 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 24.800 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cinambo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png