Cinderella

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cinderella
Sutradara
ProduserWalt Disney
Sajarah ku
Dumasar kanaCinderella oleh
Charles Perrault
Béntang
NaratorBetty Lou Gerson
Musisi
ÉditorDonald Halliday
Produksi
company
DistributorRKO Radio Pictures
Tanggal rilis
  • 15 Pébruari 1950 (1950-02-15) (Boston)[3]
  • 4 Maret 1950 (1950-03-04) (Amérika Sarikat)[3]
Running time
74 menit[4]
NagaraAmérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$2.9 million[5]
Box office$263.6 million[5]

Cinderella nyaeta salah sahiji film animasi anu diproduksi ku Walt Disney jeung didistribusikeun ka bioskop ku RKO Radio Pictures pada tanggal 15 Pébruari 1950 di Amérika Sarikat.


Referensi[édit | édit sumber]

  1. "Maurice Rapf obituary". The Independent. Citakan:ISO date/en. https://www.independent.co.uk/news/obituaries/maurice-rapf-36779.html. Diakses pada January 10, 2016 
  2. Luther, Claudia (Citakan:ISO date/en). "Maurice H. Rapf, 88; Blacklisted Screenwriter Had Disney Credits". Los Angeles Times. https://articles.latimes.com/2003/apr/19/local/me-rapf19. Diakses pada January 10, 2016 
  3. a b "Cinderella: Detail View". American Film Institute. Diakses tanggal May 13, 2014. 
  4. "CINDERELLA (U)". British Board of Film Classification. March 9, 1950. Diakses tanggal March 9, 2013. 
  5. a b "Box Office Information for Cinderella.". The Numbers. Diakses tanggal April 14, 2012. 


Nulis.jpg