Cingebul, Lumbir, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cingebul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanLumbir

Cingebul nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Lumbir, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg