Cinlok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cinlok
Sutradara Guntur Soeharjanto
Produser Dhamoo Punjabi
Manoj Punjabi
Panulis Titien Wattimena
Béntang Tora Sudiro
Luna Maya
Tukul Arwana
Ria Irawan
Yeyen Lidya
Yurike Prastika
Laila Sari
Éditor Aline Jusria
Distributor MD Picture
Tanggal medal 26 Séptémber 2008
Durasi 90 menit
Nagara Indonésia
Basa Basa Indonésia
Ramatloka

Cinlok nyaéta hiji pilem Indonésia nu dirilis dina 26 Séptémber 2008 kalawan sutradara Guntur Soeharjanto. Pilem ieu dieusian ku di antarana Tora Sudiro, Luna Maya, Tukul Arwana, Ria Irawan, Yeyen Lidya, Yurike Prastika, jeung Laila Sari.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Indonesia film clapperboard.svg