Cipedes, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cipedes

Peta lokasi Kacamatan Cipedes
Propinsi Jawa Kulon
Kota Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cipedes nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png