Cipeundeuy, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cipeundeuy

Peta lokasi Kacamatan Cipeundeuy
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cipeundeuy nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png