Cipeundeuy, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cipeundeuy

Peta lokasi Kacamatan Cipeundeuy
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 101,09 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 82.911 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cipeundeuy nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Cipeundeuy