Cipeundeuy, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cipeundeuy
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega101,09 Kilométer pasagi
Pangeusi82.911 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.17.05
Désa/kalurahan-

Cipeundeuy nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Citakan:Cipeundeuy, Bandung Kulon