Cipongkor, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Cipongkor, Bandung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 79,96 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 91.108 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cipongkor nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Cipongkor, Bandung Kulon


Nuvola filesystems folder home.png