Cipongkor, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cipongkor nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Cipongkor, Bandung Kulon


Nuvola filesystems folder home.png