Ciracas, Ciracas, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Ciracas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanCiracas

Ciracas nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ciracas, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg