Cisarua, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cisarua

Peta lokasi Kacamatan Cisarua
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 55,11 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 74.884 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cisarua nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon


Nuvola filesystems folder home.png