Citakan:GP/2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[[File:|400px||link=File:]]
Deskripsi gambar
(ukuran asli piksel, )


Arsip Gambar Petingan
« [[:File:|]]

Beunang:
Lisénsi:

Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara maké

{{GP/2
|gambar     = 
|panorama   = 
|vertikal   = 
|deskripsi  = 
|ku         = 
|proyek     = 
|uploader   = 
|uploader2  = 
|editor     = 
|editor2    = 
|lisensi    = 
|ukuran     = 
|dimensi    = 
|taun       = 
|seluler    = 
|prev       = 
|des-prev   = 
}

Conto

{{GP/2
|gambar     = Artist’s impression of the black hole inside NGC 300 X-1 (ESO 1004a).jpg
|vertikal   = n
|panorama   = n
|deskripsi  = Gambaran seniman kana [[liang hideung]] jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
|ku       = L. Calçada, M. Kornmesser ([[Obsérvatorium Éropa Kidul]])
|lisensi    = {{GP-CC|A-3.0}}
|ukuran     = 2,31 MB
|dimensi    = 5.000 × 3.750
|taun      = 2013
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Mount_St_Helens_Summit_Pano_II.jpg
|des-prev   = Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.
}}
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
(ukuran asli 5.000 × 3.750 piksel, 2,31 MB)

Beunang: L. Calçada, M. Kornmesser (Obsérvatorium Éropa Kidul)
Lisénsi: CC-A-3.0


Conto deui

{{GP/2
|gambar     = View of Jakarta from Monas.jpg
|panorama   = y
|vertikal   = n
|deskripsi  = Panorama [[Jakarta]], [[Indonesia]].
|ku         = [[:commons:User:Crisco 1492|Crisco 1492]]
|proyek     = commons
|uploader   = AzaToth
|editor     = AzaToth
|lisensi    = {{GP-CC|Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported}}
|ukuran     = 43,41 MB
|dimensi    = 20.357 × 1.934
|taun       = 2012
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Istiqlal Mosque.jpg
|des-prev   = Masjid Istiqlal
}}

Ngahasilkeun:

Panorama Jakarta, Indonesia.
Panorama Jakarta, Indonesia.
(ukuran asli 20.357 × 1.934 piksel, 43,41 MB)

Beunang: Crisco 1492, diédit jeung diunggah ku AzaToth
Lisénsi: CC-Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported


{{GP/2
|gambar     = View of Jakarta from Monas.jpg
|panorama   = n
|vertikal   = n
|deskripsi  = Panorama [[Jakarta]], [[Indonesia]].
|ku         = [[:commons:User:Crisco 1492|Crisco 1492]]
|proyek     = commons
|uploader   = AzaToth
|editor     = AzaToth
|lisensi    = {{GP-CC|Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported}}
|ukuran     = 43,41 MB
|dimensi    = 20.357 × 1.934
|taun       = 2012
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Istiqlal Mosque.jpg
|des-prev   = Masjid Istiqlal
}}

Menghasilkan:

Panorama Jakarta, Indonesia.
Panorama Jakarta, Indonesia.
(ukuran asli 20.357 × 1.934 piksel, 43,41 MB)

Beunang: Crisco 1492, diédit jeung diunggah ku AzaToth
Lisénsi: CC-Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported