Citakan:GP/2/doc

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara maké[édit sumber]

{{GP/2
|gambar     = 
|panorama   = 
|vertikal   = 
|deskripsi  = 
|ku         = 
|proyek     = 
|uploader   = 
|uploader2  = 
|editor     = 
|editor2    = 
|lisensi    = 
|ukuran     = 
|dimensi    = 
|taun       = 
|seluler    = 
|prev       = 
|des-prev   = 
}

Conto[édit sumber]

{{GP/2
|gambar     = Artist’s impression of the black hole inside NGC 300 X-1 (ESO 1004a).jpg
|vertikal   = n
|panorama   = n
|deskripsi  = Gambaran seniman kana [[liang hideung]] jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
|ku       = L. Calçada, M. Kornmesser ([[Obsérvatorium Éropa Kidul]])
|lisensi    = {{GP-CC|A-3.0}}
|ukuran     = 2,31 MB
|dimensi    = 5.000 × 3.750
|taun      = 2013
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Mount_St_Helens_Summit_Pano_II.jpg
|des-prev   = Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.
}}
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
(ukuran asli 5.000 × 3.750 piksel, 2,31 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.

Beunang: L. Calçada, M. Kornmesser (Obsérvatorium Éropa Kidul)
Lisénsi: CC-A-3.0


Conto deui[édit sumber]

{{GP/2
|gambar     = View of Jakarta from Monas.jpg
|panorama   = y
|vertikal   = n
|deskripsi  = Panorama [[Jakarta]], [[Indonesia]].
|ku         = [[:commons:User:Crisco 1492|Crisco 1492]]
|proyek     = commons
|uploader   = AzaToth
|editor     = AzaToth
|lisensi    = {{GP-CC|Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported}}
|ukuran     = 43,41 MB
|dimensi    = 20.357 × 1.934
|taun       = 2012
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Istiqlal Mosque.jpg
|des-prev   = Masjid Istiqlal
}}

Ngahasilkeun:

Panorama Jakarta, Indonesia.
Panorama Jakarta, Indonesia.
(ukuran asli 20.357 × 1.934 piksel, 43,41 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Masjid Istiqlal

Beunang: Crisco 1492, diédit jeung diunggah ku AzaToth
Lisénsi: CC-Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported


{{GP/2
|gambar     = View of Jakarta from Monas.jpg
|panorama   = n
|vertikal   = n
|deskripsi  = Panorama [[Jakarta]], [[Indonesia]].
|ku         = [[:commons:User:Crisco 1492|Crisco 1492]]
|proyek     = commons
|uploader   = AzaToth
|editor     = AzaToth
|lisensi    = {{GP-CC|Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported}}
|ukuran     = 43,41 MB
|dimensi    = 20.357 × 1.934
|taun       = 2012
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Istiqlal Mosque.jpg
|des-prev   = Masjid Istiqlal
}}

Menghasilkan:

Panorama Jakarta, Indonesia.
Panorama Jakarta, Indonesia.
(ukuran asli 20.357 × 1.934 piksel, 43,41 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Masjid Istiqlal

Beunang: Crisco 1492, diédit jeung diunggah ku AzaToth
Lisénsi: CC-Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported