Citakan:Gambar petingan/34 2010

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Talaga Lüner

Talaga Lüner ditempo ti Gn. Saulakopf (2.517 m) di Austria. Di beulah kénca Gn. Schafgafall (2.414 m), beulah katuhu Gn. Seekopf (2.698 m). Anu di tukangeun talaga, Gn. Kanzelköpfe (2.437 m) jeung Gn. Girenspitze (2.394 m) mah kaasup wilayah Suis.

Sumber: Wikimedia Commons