Citakan:Gambar petingan/36 2015

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panto naraka, Derweze, Turkmenistan
Panto naraka, lomang gas alam anu kabeuleum ngagugudag di Derweze, Turkmenistan. Ieu leuwih badag batan nu katémbongna.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...