Citakan:Gambar petingan/41 2015

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kapinis keur maraban anakna
Kapinis Hirundo rustica (Carl Linnaeus, 1758) keur maraban anakna dina sayang di gedong Wisentgehege Springe, deukeut Springe, Hanover, Jérman. Ieu spésiés kapinis kaasup anu panglobana di sakuliah dunya.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...