Citakan:Gambar petingan/47 2010

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara swara (vokal)
Aksara ngalagena (konsonan)

Aksara Sunda Kuna nujul ka hiji sistim ortografi masarakat Sunda nu ngawengku aksara jeung sistim kaaksaraan pikeun nuliskeun basa Sunda. Aksara Sunda Kuna dipaké sahanteuna ti abad ka-14 nepi ka abad ka-18, contona dina Prasasti Kawali.

Sumber: Wikimedia Commons & Wikimedia Commons