Citakan:Gambar petingan/48 2009

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Imah Bodas patilasan Anasazi

Mobil-mobil nu kajebak dina runtuhna sasak Walungan Mississippi. Ieu poto téh salahsahiji ti dua welas poto nu paling gedé pangaruhna dina ABC News daring 2007.

Sumber: Wikimedia Commons