Citakan:Kotak info pajangjian

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Panganggoan[édit sumber]

{{Kotak info pajangjian
| name                =
| long_name           =
| image               =
| image_width         =
| caption             =
| type                =
| date_drafted        =
| date_signed         = <!-- {{Start date|YYYY|MM|DD}} -->
| location_signed     =
| date_sealed         =
| date_effective      =
| condition_effective =
| date_expiration     =
| negotiators         =
| signatories         =
| parties             =
| ratifiers           =
| depositor           =
| language            =
| languages           =
| wikisource          =
}}


{{Kotak info pajangjian
| name                = '''Pajangjian Versailles'''
| long_name           = Pajangjian Karapihan antawis Sakutu jeung Himpunan Kakiatan jeung Jérman
| image               = Treaty of Versailles, English version.jpg
| image_width         = 180px
| caption             = Kaca hareup dina vérsi Basa Inggris
| type                =
| date_drafted        =
| date_signed         = {{Start date|1919|06|28|df=y}}
| location_signed     = [[Istana Versailles|Versailles]], Perancis
| date_sealed         =
| date_effective      = 10 Januari 1920
| condition_effective = [[Ratifikasi|Disahkeun]] ku Jérman jeung 3 Anggota Utami Sakutu.
| date_expiration     =
| signatories         = {{flagicon|Jérman|Weimar}} [[Républik Weimar|Reich Jérman]]<hr />
{{flagicon|Britania Raya}} [[Kakaisaran Britania]]<br />
{{flagicon|Perancis}} [[Républik Perancis Katilu|Perancis]]<br />{{flagicon|Amérika Sarikat|1912}} [[Amérika Sarikat]]
| parties             =
| depositor           = Pamaréntah Perancis
| languages           = Basa [[basa Perancis|Perancis]], [[basa Inggris|Inggris]]
| website             =
| wikisource          = Treaty of Versailles
}}

Microformat[édit sumber]

Pajangjian Versailles
Pajangjian Karapihan antawis Sakutu jeung Himpunan Kakiatan jeung Jérman
Treaty of Versailles, English version.jpg
Kaca hareup dina vérsi Basa Inggris
Ditandatanganan 28 Juni 1919 (1919-06-28)
Lokasi Versailles, Perancis
Éféktif 10 Januari 1920
Kondisi Disahkeun ku Jérman jeung 3 Anggota Utami Sakutu.
Panandatangan Jérman Reich Jérman

Britania Raya Kakaisaran Britania
Perancis Perancis
Amérika Sarikat Amérika Sarikat

Nu nyimpen Pamaréntah Perancis
Basa Basa Perancis, Inggris
Treaty of Versailles dina Wikisource