Citakan:Poé ieu dina sajarah/24 Maret

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

1946 - Bandung Lautan Api[édit sumber]

Poé ieu dina sajarah

1882 - Robert Koch nimu tuberculosis.
1896 - A.S. Popov nyieun sinyal radio nu munggaran.
1993 - Panimuan Komét Shoemaker–Levy 9.
1994 - Panémbakan ku budak SMP di Arkansas, 5 palastra.
1999 - NATO nyerang Yugoslavia dina Perang Kosovo.
2016 - Radovan Karadzic dihukum 40 taun panjara.