Cokcang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cokcang mangrupa salah sahiji kakawihan barudak anu dilakonan di buruan imah. Anu jadi ucing nyaéta budak anu meunangkeun kecap pamungkas dina kawih éta.[1] Rumpaka kawihna nyaéta :

Cang cing si pencok si kacang

si niti anggolati

dog clo

bo lo nyon

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Rosidi, Ajip (2000). Ensiklopedia Sunda. Indonesia: Pustaka Jaya. ISBN 9794192597.