Cokcang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Cokcang mangrupa salah sahiji kakawihan barudak anu dilakonan di buruan imah. Anu jadi ucing nya éta budak anu meunangkeun kecap pamungkas dina kawih éta.[1] Rumpaka kawihna nya éta :

Cang cing si pencok si kacang

si niti anggolati

dog clo

bo lo nyon

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Rosidi, Ajip (2000). Ensiklopedia Sunda. Indonesia: Pustaka Jaya. ISBN 9794192597.