Rumpaka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rumpaka nyaéta téks lagu,sarua jeung lirik (Ind.).[1]Karangan anu aralus dina wangun dangding,anu dimuat mangrupa karya sastra,sakapeung sok dipaké rumpaka tembang (Cianjuran).[1]Henteu kudu nyipta lagu anyar sabab lalaguan tembang umumna ngagunakeun rumpaka dina wangun pupuh.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Iskandarwassid (2015). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.