Congcot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiji congcot kalawan luhur t sarta garis condong s

Dina élmu ukur, congcot (basa Indonesia:kerucut) nyaéta hiji limas istiméwa anu dadamparna mangrupa buleudan. Sisi congcot henteu mangrupa wangun sisi tilu tapi mangrupa widang bengkung anu disebut simbut congcot.

Rumus congcot[édit | édit sumber]

Lega beungeut[édit | édit sumber]

Eusi (volume)[édit | édit sumber]