Cucurut Pangrango

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cucurut Pangrango (Crocidura abscondita) nyaéta spésiés cucurut anu anyar kapanggih di Gunung Gedé, Pasundan. Ciri pangbéda ieu spésiés ti cucurut Jawa lianna nyaéta awakna leuwih leutik, buntutna leuwih pondok tapi leuwih kandel, kelirna leuwih poék.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Terrence C. Demos, Anang S. Achmadi, Heru Handika, Maharadatunkamsi, Kevin C. Rowe, Jacob A. Esselstyn (8 Pébruari 2017). "A new species of shrew (Soricomorpha: Crocidura) from Java, Indonesia: possible character displacement despite interspecific gene flow". Journal of Mammalogy 98: 183–93. doi:10.1093/jmammal/gyw183. https://academic.oup.com/jmammal/article/98/1/183/2658451. 


Nulis.jpg