Cugenang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cugenang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega76,15 Kilométer pasagi
Pangeusi103.960 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.11

Cugenang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Palebah Kaler watesna : Kacamatan Mande
  • Palebah Wetan watesna : Kacamatan Cianjur
  • Palebah Kidul watesna : Kacamatan Warung Kondang
  • Palebah Kulon watesna : Kacamatan Pacet

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]