Cugung, Raja Basa, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cugung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanRaja Basa

Cugung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raja Basa, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Raja Basa, Lampung Kidul


Gnome-home.svg