Cutatan tina sajarah Asia Timur & sajarah Pulo Jawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cutatan tina sajarah Asia Timur & sajarah Pulo Jawa  
PanulisPrijono
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1945

Cutatan tina sajarah Asia Timur & sajarah Pulo Jawa (éjahan heubeul: Tjutatan tina sadjarah Asia Timoer & sadjarah Poelo Djawa) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Prijono. Ieu buku munggaran medal taun 1945 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Jakarta.


Nulis.jpg