Dédé Yusuf

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dede Yusuf Macan Effendi
Wakil Gubernur Jawa Kulon
Incumbent
Awal jabatan
13 Juni 2008
Gubernur Ahmad Heryawan
Saméméhna Nu'man Abdul Hakim
Katerangan lian
Gumelar 14 Séptémber 1966 (1966-09-14) (yuswa 53)
Partéy pulitik Démokrat
Pameget/istri Sendy Ramania
Profési Politikus
Anggota DPR Indonésia (2004-2008)
Seniman
Ageman Islam

Dédé Yusuf Macan Effendi (éjahan asli: Dede Yusuf Macan Effendi, gumelar di Jakarta, Indonésia, 14 Séptémber 1966; umur 53 taun) atanapi leuwih katelah salaku Dédé Yusuf nyaéta saurang aktor Indonésia sareng pulitikus.[rujukan?] Anjeunna ogé janten anggota Déwan Perwakilan Rahayat Indonésia ti PAN période 2004-2009, jeung ayeuna minangka Wakil Gubernur Propinsi Jawa Kulon période 2008-2013.[rujukan?] Anjeunna ngalih ka Partéy Démokrat, dina pamilihan umum Gubernur Jawa Kulon 2013. [rujukan?]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg