Délta Gangga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Délta Gangga

Délta Gangga (kawanoh ogé salaku Délta Gangga–Brahmaputra,[1] Délta Sunderbans, atanapi Délta Bengalla) nyaéta délta walungan di Asia Kidul di wewengkon Benggala, dina nagara Bangladés jeung nagara bagian Benggala Kulon, India. Délta Gangga mangrupa délta nu panggedéna sadunya, kalawan aliran kaluar ka Teluk Benggala.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan jeung pustaka[édit | édit sumber]

  1. Merriam-Webster (1997). Merriam-Webster's geographical dictionary. Merriam-Webster. p. 412. ISBN 978-0-87779-546-9. Retrieved 23 April 2011. 
  • A river journey, the Ganges, by Rob Bowden, 2003
  • Future Harvest - [1]
  • Visible Earth, NASA - [2]
  • Water Resources in the Ganges River Basin, Louisiana School for Math, Science, and the Arts - [3]
  • The Ganges Delta, Prof. Kanan Gopal Bagchi, 1944

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Waters of South Asia


Gnome-globe.svg


22°42′N 89°40′E / 22.7°N 89.67°E / 22.7; 89.67