Dadapan, Sumber Rejo, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dadapan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanSumber Rejo

Dadapan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sumber Rejo, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sumber Rejo, Tanggamus


Gnome-home.svg