Dahana, Bawolato, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dahana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanBawolato

Dahana nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bawolato, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bawolato, Nias


Gnome-home.svg