Dahana Tugala Oyo, Alasa, Nias Kalér

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Dahana Tugala Oyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanAlasa

Dahana Tugala Oyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Alasa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Alasa, Nias Kalér


Gnome-home.svg